Orașul din România pentru care oamenii pleacă din București. E foarte aproape de capitală, dar traiul e mult mai ieftin și liniștit aici. Sunt locuri de muncă și case la prețuri accesibile pentru tineri și pensionari (2024)

Orașul din România pentru care oamenii pleacă din București. E foarte aproape de capitală, dar traiul e mult mai ieftin și liniștit aici. Sunt locuri de muncă și case la prețuri accesibile pentru tineri și pensionari.

Municipiul românesc pentru care oamenii părăsesc Capitala. Traiul e simplu, casele sunt ieftine și se găsesc multe joburi

Municipiul românesc pentru care oamenii părăsesc Capitala. Traiul e simplu, casele sunt ieftine și se găsesc multe joburi. Localitatea este la mare căutare în rândul persoanelor care vor să se relocheze pentru liniște și relaxare.

ADVERTIsem*nT

Orașul e situat la o distanță de 117 kilometri de București și este unul dintre cele mai mari din România. Se găsește în județul Argeș și se numește Pitești, având o serie de obiective interesante și atractive, de la mic la mare.

De asem*nea, regiunea atrage oamenii din toate colțurile pentru toate oportunitățile pe care le oferă. În ultima perioadă foarte multe persoane au decis să plece din localitățile natale pentru a se muta în Pitești.

ADVERTIsem*nT

„E posibil să mă mut acolo pentru o perioadă de câțiva ani sau poate chiar mai mult și nu știu nimic despre el. Mă interesează în special dacă e un oraș sigur (să pot să mă plimb pe afară seara fără să fiu jefuit).

Are cartiere cu blocuri noi și cam ce vibe are orașul, în general”, a scris o persoană pe Reddit. Postarea internautului a primit numeroase comentarii, sfaturi și destinații legat de orașul Pitești.

  • • Animalul fabulos care trăiește pe teritoriul României. Este prins și relocat în pădurile din țările importante ale Europei. E pe cale de dispariție și puține exemplare au mai rămas în întreaga lume

  • • Județul din România din care oamenii pleacă pe capete. Zeci de mii de români l-au părăsit în ultimii ani. Oamenii se duc care încotro

  • • Horoscop karmic pentru săptămâna 12-18 august 2024. Zodiile de foc întâlnesc oameni speciali

  • • Alimentele pe care să nu le iei niciodată pe plajă. Se alterează repede și poți face toxiinfecție alimentară

ADVERTIsem*nT

„Safe, curat și foarte ok dacă găsești un job bun acolo. Dacă vrei un oraș simplu, fără pretenții, e o alegere bună”, „Pitești e super safe”, „Este un oraș destul de bun, frumușel, au și ceva facultăți pe acolo”.

„Traficul nu este horror chiar și la orele de vârf, foarte ușor de învățat dacă mergi cu mașina des, oameni liniștiți”, sunt câteva dintre recenziile lăsate de oameni, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTIsem*nT

Ce oportunități oferă orașul Pitești

Pitești este reședința județului Argeș. Orașul este situat în partea central-sudică a țării, între Carpații Meridionali și Dunăre, prima atestare documentare datânddin anul 1338, de pe vremea lui Mircea cel Bătrân.

O perioadă a fost reședința temporară a voievozilor Basarab al IV-lea cel Tânăr, cunoscut ca Țepeluș, Mihnea cel Rău și a lui Vlad cel Tânăr. Are foarte multe obiective turistice, de la muzee și biserici vechi, până la grădină zoologică și parcuri răcoritoare.

Unul dintre cele mai cunoscute parcuri naturale din oraș este Trivale. Pădurea din localitate este liniștită și ideală pentru diverse sporturi, cum ar fi plimbarea cu bicicletele. Parcul Lunca Argeșului și Parcul Ștrand sunt alte locuri care nu trebuie ratate.

De asem*nea, oamenii au la dispoziție numeroase supermarketuri, grădinițe și școli (de stat și private), precum și două cinematografe. Localitatea dispune de pub-uri frumoase, numai bune pentru a petrece timpul liber.

Muzeul Judeţean Argeş, situat în clădirea fostei prefecturi a județului, are expoziții de bază, artă plastică românească (picturi din secolele XIX – XX şi grafică locală), istorie și arheologie. Casele memoriale ale lui Liviu Rebreanu şi Dinu Lipatti se găsesc tot aici.

Biserica Domnească din Pitești și Biserica „Adormirea Maicii Domnului” – Mavrodolu sunt două lăcașuri de cult importante pentru creștini. Fântâna Muzicală, inaugurată în anul 2008, de Zilele Orașului Pitești, este unică din Europa.

Fântâna care se găsește în centrul localității are 1.000 de guri de apă fixe și mobile, dar și o orgă de lumină. Aceasta funcționează pe baza unui soft specializat, care sincronizează apa, luminile colorate și muzica.

Poarta Eroilor reprezintă un monument ridicat în memoria ostaşilor Regimentului Nr. 4 Dorobanţi, căzuţi la datorie în timpul Primului Război Mondial (1916-1918). Orașul este puternic industrializat pentru că în apropiere se află Uzinele Dacia Mioveni, rafinăria Arpechim și mai multe companii care produc piese auto.

ADVERTIsem*nT

Orașul din România pentru care oamenii pleacă din București. E foarte aproape de capitală, dar traiul e mult mai ieftin și liniștit aici. Sunt locuri de muncă și case la prețuri accesibile pentru tineri și pensionari (2024)

References

Top Articles
Moselstern Hotel Brixiade & Triton (Cochem): Alle Infos zum Hotel
Wellness an der Mosel im Hotel Brixiade & Triton**** - Moselstern Hotels
3 Tick Granite Osrs
Www.mytotalrewards/Rtx
How To Fix Epson Printer Error Code 0x9e
Time in Baltimore, Maryland, United States now
Room Background For Zepeto
Black Gelato Strain Allbud
Truist Park Section 135
7543460065
Vocabulario A Level 2 Pp 36 40 Answers Key
Dark Souls 2 Soft Cap
Derpixon Kemono
Vardis Olive Garden (Georgioupolis, Kreta) ✈️ inkl. Flug buchen
Urban Dictionary Fov
Power Outage Map Albany Ny
REVIEW - Empire of Sin
Craigslist Boats For Sale Seattle
Amelia Bissoon Wedding
Everything You Need to Know About Holly by Stephen King
Sarpian Cat
Oro probablemente a duna Playa e nomber Oranjestad un 200 aña pasa, pero Playa su historia ta bay hopi mas aña atras
U/Apprenhensive_You8924
Grab this ice cream maker while it's discounted in Walmart's sale | Digital Trends
Dr Adj Redist Cadv Prin Amex Charge
Billionaire Ken Griffin Doesn’t Like His Portrayal In GameStop Movie ‘Dumb Money,’ So He’s Throwing A Tantrum: Report
Webcentral Cuny
Who called you from +19192464227 (9192464227): 5 reviews
Alfie Liebel
Stardew Expanded Wiki
Panolian Batesville Ms Obituaries 2022
Narragansett Bay Cruising - A Complete Guide: Explore Newport, Providence & More
Medline Industries, LP hiring Warehouse Operator - Salt Lake City in Salt Lake City, UT | LinkedIn
The Powers Below Drop Rate
Tactical Masters Price Guide
42 Manufacturing jobs in Grayling
Austin Automotive Buda
Skyrim:Elder Knowledge - The Unofficial Elder Scrolls Pages (UESP)
Duff Tuff
Labyrinth enchantment | PoE Wiki
Pensacola Cars Craigslist
One Main Branch Locator
Me Tv Quizzes
Tryst Houston Tx
Andrew Lee Torres
Trivago Anaheim California
Crigslist Tucson
A jovem que batizou lei após ser sequestrada por 'amigo virtual'
Great Clips Virginia Center Commons
Ics 400 Test Answers 2022
Obituaries in Westchester, NY | The Journal News
Booked On The Bayou Houma 2023
Latest Posts
Article information

Author: Twana Towne Ret

Last Updated:

Views: 5847

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Twana Towne Ret

Birthday: 1994-03-19

Address: Apt. 990 97439 Corwin Motorway, Port Eliseoburgh, NM 99144-2618

Phone: +5958753152963

Job: National Specialist

Hobby: Kayaking, Photography, Skydiving, Embroidery, Leather crafting, Orienteering, Cooking

Introduction: My name is Twana Towne Ret, I am a famous, talented, joyous, perfect, powerful, inquisitive, lovely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.